Kim jesteśmy

Jesteśmy Fundacją, która powstała z długich rozmów psychologa i pedagoga o pasji rozwoju i chęci pomagania innym.

A tak dokładnie Fundacja Ścieżka rozpoczęła swoją drogę 30 sierpnia 2012r. w VIII Wydziale Gospodarczym Sądu Rejonowego w Olsztynie (dokładny czas wpisu do Krajowego Rejestru Sądowego na pozycji 0000431634 to godzina 14:14). Działa głównie z myślą o dzieciach i młodzieży napotykających na swej drodze pewne trudności (czy to rozwojowe, czy edukacyjne), które nie pozwalają w pełni rozwinąć ich umiejętności i talentów.

Nasi specjaliści wspierają rozwój prawidłowy i zaburzony od okresu dzieciństwa aż po okres dojrzewania i dorosłość. Specjalizujemy się w pomocy psychologicznej, ale współpracujemy też z innymi specjalistami, takimi jak logopedzi czy fizjoterapeuci.

Każdy jest u nas traktowany indywidualnie. Pomagamy znaleźć własną ścieżkę rozwoju. Pomagamy poznawać siebie i swoje potrzeby.

Przed nami jeszcze wiele kolein, nierówności, ale i pięknych widoków.

Dołącz do nas na tej ścieżce !

Napisz do nas